Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha nyár, akkor napraforgó

A nyár egyik szimbóluma is lehet a több méteresre megnövő, csodálatos sárga szirmokat növesztő napraforgó.

Tudtad, hogy Észak-Amerika nyugati feléről (a pacifikus–észak-amerikai flóraterületről) származik? Az indiánok már 3000 éve termesztették. Európába 1569-ben spanyol hódítók hozták át és eleinte dísznövényként termesztették.

Tölts le egy napraforgós háttérképet, hogy bárhol, bármikor élvezhesd a nyarat!

További napraforgós képeket itt találsz 

0 Tovább

Anyák napjára szeretettel

Május első vasárnapján ne felejtsd el felköszönteni édesanyád, nagymamád!

Anyák napjára: üdvözlőlapok többféle méretben

anyák napja ünnep család szeretet

anyák napja ünnep család szeretet

anyák napja ünnep család szeretet

0 Tovább

A szerelem

Neked mi jut eszedbe a szerelemről?


A legtöbb ember számára a szerelem az édes mámor, egy annyira elsöprő érzés, ami feledtet minden mást, akár még a fizikai fájdalmat, éhséget, szomjat is oltja.

Biztos Te is érezted már, hogy amikor találkozol a kedveseddel, a gyomrod összerándul, mintha pillangók repdesnének benne, és valamilyen egészen furcsa boldogság lesz úrrá a testeden. Olyan érzés önt el, amelyhez hasonlót nem igazán tapasztalsz más helyzetekben. Ez nem véletlen hiszen, a véredben áramló kémiai “koktél” olyan akár a kábítószer.

Szerelmi kémia

A mámorító érzésről három hormonod gondoskodik: az adrenalin, a szerotonin, és a dopamin. A különösen szélsőséges érzelmeket leginkább a dopaminnak köszönheted, így fordulhat elő, hogy időnként a fellegekben, míg máskor a pokolban érezheted magad. Mint minden kémiai anyag, így a “szerelem koktélja” is okozhat függőséget. Bizonyára neked sem ismeretlen az, amikor a nap minden percében a kedvesed után vágyakozol és csak a közelsége képes enyhíteni a “függőségedet”.

A szerelemben az a szép, hogy amennyire fáj a hiánya, annyival nagyobb örömet okoz, amikor végre beteljesülhet. Miért ne élnél ezzel a legális doppingszerrel, ami képes napossá tenni a mindennapjaidat?!

A szerelem nem tart örökké.” - tartja a mondás, és ez sokszor igaz is, hiszen a szerelem tüzét is táplálni kell. Nincs is annál jobb érzés, amikor remegő szívvel ölelheted át kedvesed és élheted meg az önfeledt boldogság érzését.

0 Tovább

A tűz

Lobbanékony, forró, életveszélyes, közelsége mégis melegséggel tölt el: mi az?

Természetesen a 4 elem egyike, a tűz!

Lehet, észre sem veszed, de a tűz az élet minden terén része az életednek.

A tűz szerelem szimbóluma

A négy elem közül talán az egyik legizgalmasabb a tűz, hiszen egyszerre békés és izgalmasan sejtelmes. Nem véletlen, hogy a szerelmet is legtöbbször a tűzhöz hasonlítják. Egy apró szikrából akár pillanatok alatt hatalmas tűz is kerekedhet, akárcsak a szenvedély esetében.
Ha nem figyelsz, mindent feléget, vagy éppen elhamvad: ahogy a szerelmet, úgy a tüzet is táplálni, éltetni kell, hogy még sokáig életünk része lehessen.

A tűz az otthon melegének őrzője

Mindenki vágyik arra, hogy otthonában legyen egy olyan hely, ahol a család összegyűlhet, és együtt pihenhet. Egy halkan ropogó kandalló a téli hónapok alatt gyorsan kellemes légkört teremt. A jóleső melegen túl pedig, már csak a puszta látványa is gyönyörű és nyugalmat sugárzó.

Ám sajnos nem minden lakásban lehet kandalló: de ezekkel a gyönyörű, tüzes háttérképekkel minden otthonban, irodában, minden monitoron birtokolhatod kicsit ezt a gyönyörű, szívmelengető és izgalmasan veszélyes elemet!

0 Tovább

Emlék a 80-as évekből: bűvös kocka

Desktopra: 2400x1600, 1920x1080, 1600x1200, 1366x768 és 1024x768 px

Bűvös kocka

Bűvös kocka

Bűvös kocka

0 Tovább

háttérképek

blogavatar

Háttérképek és más fotók, csakis ingyen!

Utolsó kommentek